smedstorp se

Sköna fötter

2016-04-15

 

Sköna fötter möter oss på en skylt när vi åker förbi Smedstorps stall, det är Lotta Lundin som driver medicinsk fotvård i den fina salongen på gården, rakt ner mellan alla betande hästar finns en oas för trötta fötter. Att Lotta slagit sig ner hos Jeanette är ingen slump, de är goda vänner sen en husaffär, Lotta har sin häst i stallet och nu letas det hus i Smedstorp. (Inte för stort)


Lotta driver fotkliniken på deltid eftersom hon har företaget Gårdsfrid som är ett serviceföretag som ser efter hus, i huvudsak sommarställen, med allt från passning och gräsklippning till bygguppdrag. Nu tycker Lotta det är så roligt och intressant med fotvård att hon satsar mer och mer tid i salongen. 


Jag nappar på prova-på-erbjudandet och beställer tid. Salongen är (som tidigare rapporterats här på hemsidan) lyxigt stor och superfräsch, och man känner sig genast välkommen och kopplar av i den sköna stolen. Dags för något så ljuvligt som att få fötterna ompysslade och masserade, men inte bara det,, Lotta har också lösningar för alla möjliga åkommor som kan drabba fötterna, och det vete gudarna att de är många, plågsamma och ibland svåra att bota. Lotta har en helhetssyn och kan förutom vården och behandlingen rekommendera andra åtgärder, tipsa om övningar, inlägg eller en viss typ av sko.


Vi pratar om allt möjligt, jag får kaffe och hembakta kakor och snart har tiden gått och det är dags att gå hem på lätta fötter. Vi ses Lotta, jag ska rekommendera alla mina vänner att gå till dig och få sina fötter fina. Välkommen till Smedstorp!

 

 

Text Elisabet Carlberg

Foto Lotta Lundin

 

 

 

 

 

fotklinik