smedstorp se


Övriga utställare nära Smedstorp  

2010-03-21

Tillbaka till KonstPromenaden ->>>
Utställare i årets KonstPromenaden ->>> 


                Cecilia Bynke

Cecilia Bynke, Stenarvets keramik

Stenarvets keramik är en liten keramikverkstad belägen i kanten av Listarumsåsens naturreservat med ett rikt djur- och växtliv inpå knuten. I gammal miljö från 1800-talets mitt, tillverkas brukskeramik, skulptur, kakelplattor och mycket annat. Mycket tillverkas med natur och trädgård som inspirationskälla. I trädgården som hålls öppen för besökare samma tider som verkstaden, finns tomatväxthus, grönsaksodlingar, frukt och bär och många klassiska torpväxter som rosor och pioner och även läkeväxter varav en del hämtats från Nordamerika där de använts av präriestammarna sedan gammalt. Trädgården kommer att delta i Riksförbundet Svensk Trädgårds "Tusen Trädgårdar" den 8 augusti 2010.

Cecilia Bynke har varit verksam på heltid som keramiker sedan 1970- talets mitt.

Fotto : Kristina Eriksson


KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Annika Mattsson

När det gäller text så tror jag att det räcker med att jag välkomnar alla till min öppna atelje mellan den 2 april och den 12 april.
Jag har samma öppetider som Öskg har.
Jag visar måleri och masker.

Jag gick ut en Konstakademi i Lodz , Polen ,1999.
2000 fick jag ett stipendium till Guggenheim museet i Venedig och jag bodde där till 2002.

Sedan 2003 är jag bosatt i Smedstorp , Österlens mittpunkt ,och det var också året som jag blev medlem i Öskg.
Vägbeskrivning:Om man kör efter tidningen KARTAN så letar man bara efter nummer 72 ,annars så bor jag lite utanför Smedstorp mot Hammenhög till.

Precis när Smedstorp tar slut och det blir farthinder så finns en skylt som det står Östra Ingelstad på,sväng till höger där ,kör till det andra lilla huset på vänster sida ,så har du kommit rätt.

Annika Mattsson
Konstnär och Konstpedagog
Tomelilla Konsthall
Centralgatan 13
27380 Tomelilla
Tel:0709958107
0704580602
www.tomelilla.se


djavul

  Djävul 
 

Johan Thunell

Jag är sedan början av 70-talet verksam som keramiker och bor och verkar på Österlen i Skåne. Med inspiration från bl.a. Japan och England handlade det i början mest om bruksgods i porslin och stengods. På senare år har tyngdpunkten mer kommit att hamna på arbeten av skulpturalt slag. Skulpturer av t.ex. djur eller människor i stengods eller raku.

 


Martin Svansjö

 nya tavlor