smedstorp se

Simskoleavslutning

2010-07-13

 

Så har det varit simskoleavslutning för årets första simskoleelever en trupp på 18 barn som simfröken Annika har drillat i det våta elementet.

 

Till musik marscherade barnen in dagen till ära prydda med fjädrar och ansiktsmålning som små indianer och det passade ju alldeles utmärkt med tanke på denna indiansommar som vi har.

 

Efter att barnen hade visat upp sina kunskaper i bassängen blev det kolaregn. Därefter tilldelades alla eleverna medalj och diplom av simfröken som också fick en välförtjänt kram av alla barnen.

 

En av eleverna Oskar Bengtsson som tagit simborgarmärket för första gången simmade med kransen till Promotorn Per-Åke Edstrand och han satte sedan denna på Erik Edstrands huvud - Erik som tagit Guldmagistern för femte gången fick välförtjänt applåd av publiken.

 

Med ett indiantjut uppenbarade sig själva indianhövdingen och delade ut glass till alla barnen som var på badet och det svalkade gott i värmen.

Per-Åke Edstrand tackade badpersonalen för det fina arbetet och överräckte blommor till dessa.


Sedan påminde han om att ny omgång av Simskola startar på MÅNDAG och så förstås manade på alla att ta simborgarmärket i vårt fina bad.

 

Med pennan i skuggan, Monika E
Foto Håkan Gottberger

 

 

 

 

sim 03a 

 

 

 

 sim 01   sim 02 
 sim 03   sim 04 
 sim 05   sim 06 
 sim 07   sim 08a 
 sim 08b   sim 08c 
 sim 09   sim 10 
 sim 11   sim 12 
 sim 13   sim 14 
sim 15