smedstorp se


Tack och på återseende  

2010-03-18

anneli 1

 Anneli på Picknickjazzen, i full färd med att göra anteckningar för en artikel till smedstorp.se

Smedstorps hemsida blomstrar.
Ett kreativt och engagerat gäng ser till att fylla den med innehåll – allt från professionella bilder till intressanta och aktuella artiklar, aktivitetskalender och lokala radannonser för privatpersoner. En fullblodsprodukt helt enkelt.

Uppbyggandet av Smedstorps hemsida började för min del redan i augusti 2006. Det var ett stort förtroende som Tomelilla kommun visade mig då jag blev ensam ansvarig för att fylla den helt nya webbplatsen med innehåll.

Det blev ett tidskrävande men lärorikt arbete med att samla all sorts fakta om Smedstorp och sedan skapa texter, sida för sida. För mig var det var ett stort ögonblick då smedstorp.se lanserades på internet den 1 dec samma år. Sedan dess har mycket hänt.

För mig, som är fritidsboende i Smedstorp, har det varit en stor förmån att få ha varit med om att forma och utveckla en hemsida av den här kalibern. Det har varit en spännande process. Och som redaktör för smedstorp.se har jag också fått ta del av bylivet på ett positivt och välkomnande sätt.

Efter tre och ett halvt år är det nu dags att lämna mitt uppdrag som redaktör för smedstorp.se. Min uppgift är slutförd. Smedstorps hemsida blomstrar.

Jag kommer fortsätta att vara fritidsboende i den genuina och levande byn Smedstorp och jag kommer att vara en trogen läsare av smedstorp.se, hur skulle jag kunna låta bli?
Och säkert kommer jag att återkomma då och då som textförfattare.
Tack för allas förtroende och på återseende!
Anneli

Vi i styrelsen för föreningen smedstorp.se 
vill passa på att tacka Anneli för hennes tid som redaktör. Annelis arbete, stora engagemang och positiva anda har på många sätt bidragit till att vår hemsida blomstrar.
Tack och på återseende Anneli! /Styrelsen

Foto: Kristina Eriksson